Jonas Alaska // Sentrum Scene Alaska, Alaska

Jonas Alaska // Sentrum Scene Alaska, Alaska
02.16.2018, 20:00
in AK
Når Jonas Alaska ltar turen til Sentrum Scene på nyåret, er det med et splitter nytt album i bagasjen. Alaska beskriver albumet som mest personlige albumet så langt i karrieren, og kan ikke vente med å spille nye og gamle klassikere for publikum.

Singelen The Moon & The Steeple, som beskriver oppveksten i Åmli, er noe av det vakreste vi har hørt fra ham, og lover godt for det kommende albumet.

Det er noe med Jonas Alaska, som gjør at hans publikum i- og utenfor Norge er stadig voksende. En av sin generasjons sterkeste norske låtskrivere, en unik historieforteller og rå formidler. Mannen har vært en fast leverandør av kvalitetsmusikk siden den Spellemannvinnende debutplaten, og har gitt oss udødelige låter som October, In The Backseat og If Only As A Ghost. Det kommende albumet viderefører perleraden av uforglemmelige låter om nostalgi, kjærlighet, redsel og angst.

Som konsertartist imponerer Alaska alltid, både solo og med sitt solide band, bestående av noen av landets dyktigste musikere.

De første 200 som kjøper konsertbillett får dessuten med en eksklusiv live-vinyl fra den smekkfulle konserten han spilte på Parkteatret sist!
Get All Nearby Events